sâmbătă, 17 iunie 2017

Stickerele auto ne personalizeaza masinile

Sa te bucuri de o masina personalizata, care sa atraga toate privirile poate fi nevoie de fonduri importante intrucat cele mai multe proceduri sunt foarte costisitoare. Cu toate acestea, exista si variante low cost, care sa promita rezultate grozave, astfel incat oricine poate sa apeleze la stickere auto de la AutoPrint.

Preturi accesibile

Vopsirea unei masini sau aplicarea a diferite tratamente necesita bugete ridicate, insa stickerele auto sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar preturile variaza in functie de dimensiuni, incepand de la cativa zeci de lei, iar putine pot depasi si o suta de lei.

Diferite modele

Modelele sunt foarte variate, pentru toate gusturile si nevoile, de la diferite litere chinezesti sau citate, la dungi de racing sau tribale, iar fiecare dintre acestea pot fi aplicate pe diferite elemente de caroserie, de la capota, cupola, spoilere, portiere, luneta si nu numai.

Usor de aplicat

Un alt avantaj adus de aceste stickere auto de la AutoPrint este faptul ca sunt usor de aplicat si nu necesita decat putina atentie si dexteritate, insa in cazul celor mai mari, uneori, poate fi nevoie de ajutorul unui prieten. In plus, adezivul folosit nu lasa urme, se indeparteaza usor si nici nu afecteaza in vreun fel vopseaua originala a masinii.

Intretinere fara batai de cap

Stickerele sunt si foarte usor de intretinut, in sensul ca autoturismele pot fi duse la spalatorie fara probleme pentru ca nu se vor dezlipi si nici precipitatiile nu vor reprezenta o problema, fie ca este vorba despre ploi sau ninsori.

Durabilitate


Exista mai multe tipuri de autocolante, unele promit o durata mai lunga de viata, in timp ce altele vor rezista in conditii optime cateva luni, iar preturile sunt variate, in functie de tipul ales. In schimb, orice decizie s-ar lua, acestea vor putea schimba imaginea autoturismului, care va deveni mult mai atragator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu