joi, 27 aprilie 2017

Spatiile comerciale isi sableaza vitrinele cu folie speciala

Cei interesati de o folie imitatie sablare le pot observa adesea in spatiile comerciale a caror vitrine sunt infrumusetate, insa mai sunt intalnite si in spatiile de birouri atunci cand se doreste delimitatarea suprafetei disponibile. Aceste folii sunt aplicate prin intermediul unui adeziv foarte eficient, iar clientii au la dispozitie mai multe modalitati de personalizare.

Usor de aplicat

Unul dintre avantaje este reprezentat de faptul ca procedura se pune in aplicare cu usurinta, fara batai de cap si intr-un timp foarte scurt. In schimb, este important sa se apeleze la specialisti pentru ca doar acestia dispun de cunostintele si de aparatura necesara pentru a atasa foliile in conditii optime pe vitrine, fara sa apara bule de aer inestetice sau alte probleme. De asemenea, nu conteaza tipul de fereastra, atat timp cat aceasta este dreapta, fiind suficient pentru lipirea autocolantelor.

Preturi bune

Un alt mare plus este pretul, deoarece costurile sunt minime in comparatie cu beneficiile, iar autocolantele nu sunt deloc costisitoare. Tariful se stabileste in functie de dimensiunea vitrinei, insa cu cat suprafata este mai intinsa, acestea pot fi negociate.

Durabilitate

Durata de viata este un aspect esential intotdeauna deoarece nimeni nu isi doreste sa repete procedura periodic, iar o folie imitatie sablare este ideala in acest sens pentru ca rezista foarte bine de-a lungul timpului. In plus, sunt disponibile mai multe tipuri de autocolante, unele care vin la pachet cu o garantie de doi ani, dar si altele mai rezistente ce promit o garantie de circa 5 ani.

Usor de adaptat


Nu trebuie omis nici faptul ca aceasta folie se poate adapta de minune la cerintele estetice si functionale ale oricarui client. Astfel, se poate aplica atat in cazul magazinelor, centrelor comerciale, cat si farmaciilor, saloanelor de infrumusetare, florariilor, caselor de pariuri, atelierelor de croitorie si nu numai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu