luni, 26 iunie 2017

Gospodarii care se respecta trebuie sa detina o drujba

Intr-o gospodarie este nevoie in multe situatii de druje profesionale, cu care sa poata fi desfasurate diferite activitati, iar optiunile sunt foarte variate in magazine, motiv pentru care, uneori, poate fi destul de complicat sa se faca cea mai buna alegere. Curtile sunt intotdeauna pline cu copaci care nu numai ca infrumuseteaza aspectul si pot oferi diferite fructe, insa si imbunatatesc calitatea aerului, dar exista si situatii in care este nevoie ca acestia sa fie intretinuti, prin taierea ramurilor uscate si bolnave.

Asadar, o drujba este ideala in astfel de situatii, deoarece este foarte simpla indepartarea crengilor, in timp ce dispozitivul este usor de folosit, fara batai de cap. Mai mult, anumite tipuri de drujbe pot fi eficiente si la taierea lemnului, astfel incat sa poata fi pus pe foc in sobe, astfel ca alegerea ar trebui sa se faca in functie de nevoi si preferinte.

Specificatii

Totusi, oricand pot fi alese drujbele din seria 2017 Erman, care sunt ideale pentru toate nevoile, avantajele fiind aduse de un ciclu de functionare in doi timpi, de un motor de aproape 2 cai putere, in timp ce capacitatea cilintrica este de 25 cmc. 

Sistemul de aprindere este electronic, pornirea manuala, iar la capitolul combustibil se foloseste benzina, pentru care este dedicat un rezervor de aproape 400 ml. In acelasi timp, rezervorul pentru ulei este de aproape 200 de ml, fiind necesar amestecul a 30 ml de ulei cu un litru de benzina. Greutatea acestei drujbe profesionale este de 4.5 kilograme, iar garantia este de doi ani, perioada mai mult decat suficienta in toate conditiile.

Unde gasesc?


Astfel de produse se gasesc la Scule Ucraina, unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa si gama este suficient de variata pentru a indeplini nevoile oricui, iar produsele preferate se afla la doar cateva click-uri distanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu