joi, 20 octombrie 2016

Smartwatch-ul cu IOS si Android, un nou gadget la moda

Ceasurile inteligente pot fi o adevarata necesitate in ziua de azi intrucat acestea ne pot usura viata prin mai multe aspecte datorita functiilor incorporate. O gama foarte variata de smartwatch-uri compatibile cu sistemele de operare Android si iOs este disponibila la iUni, la preturi variate, pentru toate buzunarele.

Numeroase functii

Majoritatea smartwatch-urilor cu ios si android dispun de o baterie de 380 mAh care poate rezista cateva zile, in functie de gradul de utilizare, in timp ce pentru o incarcare completa sunt suficiente circa 4 ore. Camera incorporata este ideala pentru a captura imagini, insa se permite si controloarea camerei foto a telefonului, direct de pe ecranul touchscreen al ceasului. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de foarte multe functii folositoare, precum citirea mesajelor direct de pe ceas, aspect esential intr-o sedinta cand printr-o simpla privire poate fi urmarit ultimul mesaj primit.
In plus, si apelurile pot fi efectuate sau primite direct pe smartwatch pentru mai mult confort, in special la volan, datorita microfonului si speaker-ului incorporate. 

Notificarile de pe retelele de socializare, precum Facebook, Twitter, Instagram sau Whats App sunt si
ele mult mai aproape si mai accesibile, in timp ce functia de monitorizare a somnului este ideala pentru toti cei care sunt preocupati de odihna. Iubitorii de sport pot profita de pedometru pentru a masura distanta parcursa si viteza, dar si de cronometru pentru calcularea timpilor potriviti. Nu in ultimul rand, agenda cu capacitatea de pana la 500 de contacte este potrivita pentru apelarea cuiva in cel mai scurt timp.


Usor de folosit

Un smarwatch Android si iOs se conecteaza cu usurinta la telefon prin Bluetooth, in timp ce anumite modele permit chiar inserarea unei cartele micro SIM. In plus, este bine cunoscut faptul ca un ceas inteligent poate fi vazut ca o completare a unui smartphone, cele doua lucrand foarte bine impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu