sâmbătă, 8 octombrie 2016

In Bucuresti intotdeauna ma cazez la 3 camere

Unul dintre cele mai vizitate orase ale tarii este chiar capitala care atrage numerosi turisti prin activitatile foarte variate disponibile aici, numeroase locuri de vizitat, dar si o viata de noapte bogata, in special in centrul vechi. Posibilitatile de cazare sunt nenumarate, hoteluri si pensiuni regasindu-se in toate zonele, la preturi variate, in functie de conditii, insa mult mai avantajos este pentru cei care aleg regim hotelier 3 camere Bucuresti.

Mai multe economii

Cu siguranta ca unul dintre criteriile principale in alegerea unui loc de cazare este tariful, iar pentru o camera dintr-un hotel cu dotari bune intr-o zona accesibila a capitalei, oaspetii sunt nevoiti sa achite in jur de 250 de lei pe noapte. In schimb, pentru aceleasi conditii, insa intr-un apartament inchiriat in regim hotelier, intr-o zona similara, acestia se pot bucura de 3 camere ce pot gazdui 6 persoane, totul la acelasi pret, fiind asadar mult mai avantajos.

Mai multa distractie

In plus, oricine isi doreste sa se cazeze alaturi de prieteni, insa sunt rare cazurile in care se gasesc camere suficient de spatioase la hoteluri pentru a gazdui mai multi oameni. Astfel, prin intermediul regimului hotelier, totul este mult mai confortabil, iar prezenta bucatariei proprii reprezinta un adevarat avantaj, existand posibilitatea de a servi fiecare masa impreuna.

Mai mult spatiu

De asemenea, majoritatea camerelor de hotel dispun de o suprafata de cel mult 10 metri patrati, spatiu care nu este suficient pentru doua persoane, fiind multa inghesuiala. Insa, cei care aleg regim hotelier 3 camere Bucuresti se bucura la acelasi pret, de cel minim 60 de metri patrati, care pot fi folositi dupa bunul plac. Mai mult, nu lipesc cele mai importante dotari, de la televizor led, aer conditionat, internet wireless la una sau doua bai, balcon, mobila de calitate sau bucatarie bine dotata cu cele mai noi electrocasnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu