luni, 14 noiembrie 2016

Cat mai costa un city break in Valencia?

Toamna este sezonul city break-urilor in care un numar important de persoane aleg sa isi petreaca week-end-urile descoperind alte orase din tara sau din strainatate, profitand de ofertele avantajoase propuse de companiile aeriene prezente pe piata din Romania. Aceasta este o ocazie ideala pentru a experimenta cultura altor tari, in special datorita faptului ca sumele alocate pentru un city break sunt destul de accesibile de circa 200-300 de euro. In plus, periodic se introduc oferte imbatabile de tipul 5 sau 10 euro pentru un bilet de avion, motiv pentru care nu se mai justifica calatoria cu nici un alt mijloc de transport.

Destinatii variate

Printre cele mai populare destinatii sunt Italia, Spania, Franta sau Grecia, insa si marile orase din Belgia, Olanda, Portugalia sau cateva din tarile nordice castiga tot mai mult teren, fiind alese de catre cei care prefera sa evite aglomeratia.

Frumusetea Spaniei

Insa in 2016 una dintre cele mai comune alegeri este un city break Valencia, deoarece acest oras nu este la fel de popular precum Madrid sau Barcelona, insa prin frumusetile sale se poate ridica la aceleasi standarde. Cu o populatie de circa 700.000 de locuitori, orice vizitator este bine primit aici de catre localnici, avand la dispozitie o multime de locuri care asteapta sa fie descoperite. Amplasat in estul Spaniei, Valencia este disponibil prin zbor direct din Bucuresti, astfel ca in circa 3 ore oricine poate ajunge de acasa, direct in vacanta, fara a mai pierde timp prin aeroporturi asteptand zboruri de legatura.


De asemenea, calatorii cale aleg un city break Valencia se bucura de mai mult confort, mai putin timp irosit, dar si de costuri foarte avantajoase, in timp ce orasul ii intampina cu o arhitectura grozava, restaurante faimoase in toata lumea, monumente incredibile, o istorie bogata si activitati pentru toate gusturile si preferintele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu