vineri, 30 decembrie 2016

Preturile zborurilor la last minute sunt intr-o continua cadere

Cursele cu avionul sunt mult mai accesibile in ziua de azi decat in ultimii ani, iar zborurile nu mai trebuie rezervate cu cateva luni inainte, motiv pentru care multi achizitioneaza bilete avion last minute atunci cand isi doresc sa calatoreasca in tara sau in strainatate.

Mai mult confort

Avantajele unui zbor cu avionul sunt foarte clare, calatorii bucurandu-se de mai mult confort, in special datorita faptului ca sunt disponibile suficiente curse directe, evitand astfel asteptarile lungi pentru cursele de legatura.

Destinatii variate

Marile orase ale tarii sunt mai strans legate, motiv pentru care se ajunge dintr-o parte in cea opusa in cel mult o ora, iar Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta sau Bacau sunt cele mai importante dintre acestea. De aici sunt accesibile si zboruri catre diferite tari, la mare cautare in ultimii ani fiind orasele italiene si cele spaniole, insa cel mai vizitat oras din intreaga lume ramane capitala Frantei, Paris.

Vacanta perfecta

Cum astazi oricine isi permite sa cumpere bilete avion last minute, este mult mai usor sa se planuiasca o vacanta perfecta din toate punctele de vedere. Astfel, in primul rand se poate urmari prognoza meteo, pentru ca precipitatiile sa nu reprezinte o problema, zborurile sunt directe si variate, pentru toate gusturile, iar Aerotravel scaneaza toate zborurile pentru a evidentia cele mai bune preturi.

Oferte de nerefuzat


Pentru cursele efectuate intre aeroporturile tarii, pretul biletelor standard este de 89 de lei pe segment, insa orice turist ar trebui sa profite si de ofertele periodice ale celor mai mari operatori din Romania, de la Wizz Air, la Blue Air sau Ryan Air, care presupun reduceri de pana la 20% la toate zborurile. Cu alte cuvinte, preturile scad considerabil si au in vedere si destinatiile din Europa, fiind mai avantajos ca niciodata sa se pregateasca o vacanta in strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu