marți, 19 aprilie 2016

Becurile Led E14 din ce in ce mai cumparate

Pentru confortul nostru, in fiecare zi apar noi tehnologii care au rolul si de a proteja mediul inconjurator, consumand tot mai putina electricitate. Printre acestea se numara si becurile LED E14, deoarece produc o lumina placuta, uniforma, puternica si promit o durata de viata de minim 10 ani, timp in care ar fi fost schimbate mai multe becuri incandescente obisnuite. In ciuda faptului ca preturile sunt putin mai mari, pe termen lung investitia se amortizeaza, iar in decursul duratei de viata se fac economii semnificative la electricitate.

Caracteristicile becurilor E14

Becurile poarta acest nume datorita diametrului soclului de 14 mm, fiind adaptabile in functie de cerintele si preferintele consumatorilor. In primul rand se poate alege culoarea dorita conform spatiului destinat, de la baie, bucatarie, dormitor sau chiar spatii comerciale ori institutii publice. Pentru o atmosfera placuta si relaxanta, se recomanda culori precum alb cald si alb rece, ce sunt capabile sa creeze un efect ideal. De asemenea, becurile E14 pot avea o durata de viata de peste 50.000 de ore, in functie de modul de utilizare. Pentru ca intensitatea luminii ce variaza se pot alege becuri LED E14 ajustabile, sau unele care au incorporate intr-un spot un singur bec sau mai multe, chiar si pana la 60, fiind necesara o singura sursa in ambele cazuri. Asadar, prin fluxul luminos reglabil, in functie de momentul zilei sau de dorintele consumatorilor, lumina se adapteaza intr-un mod placut.

Mediu

In plus, pentru ca becurile E14 sa se potriveasca cu design-ul spatiului in care sunt folosite, acestea vin in diferite forme, de lumanare sau flacara, in asemenea situatii oferind un efect unic al lampilor, veiozelor sau candelabrelor in care sunt implementate. Becurile LED E14 nu au in componenta substante nocive precum plumb sau mercur si nici nu emit radiatii ultraviolete, cele care atrag insectele, situatie comuna in cazul becurilor incandescente obisnuite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu