miercuri, 7 ianuarie 2015

Cumparati cadouri cu mesaj

De fiecare data cand facem un cadou unui prieten sau unei persoane foarte apropiate nu trebuie sa ne aruncam sa cheltuim sume importante de bani, ci trebuie sa cumparam cadouri care sa arate cat de importante sunt persoanele respective pentru noi si cat de mult tinem la ele. Nu trebuie sa cumparam cadouri cadouri care pe care nu ni le putem permite si nici nu este indicat sa cumparam ceva pentru care suntem nevoiti sa ne imprumutam de bani. Un cadou nu trebuie cumparat pentru a impresiona, ci pentru a-ti arata afectiunea pentru persoana in cauza.  
In aceasta situatie am fost pus si eu chiar inainte de Craciunul ce tocmai a trecut fiindca nu puteam s alas sa treaca aceasta importanta Sarbatoare fara a-I cumpara un cadou iubitei mele. Desi la inceput am fost tentat sa ma imprumut la un prieten de bani pentru a-i cumpara ceasul la care ea visa de foarte mult timp, am renuntat foarte repede la aceasta idée atunci cand am calcat pragul catorva magazine cu bijuterii de argint din Bucuresti.  Cum prietena mea este genul de fata care pierde cel putin 2 ore pe zi in fata oglinzii doar pentru  a se hotari ce haine sa imbrace si ce accesorii sa-si aleaga, am decis sa-I cumpar un lantisor din argint cu un pandantiv cu initiala numelui ei si un inel din argint cu smarald. Prima data i-am dat lantisorul cu pandantivul si a fost extrem de fericita, iar cand am scos cutiuta cu inelul din argint a fost foarte aproape sa lesine deoarece credea ca o sa o cer de sotie.
Nu credeam ca o sa fie asa de incantata de aceste 2 cadouri….sincer credeam ca o sa fie foarte suparata fiindca nu va primi ceasul mult visat. Asa, m-am convins inca o data ca este genul de persoana care apreciaza orice tip de cadou, netinand cont de valoarea financiara a acestuia.